fbpx

Vi tilbyder shows workshops brand Samarbejde turneringer teambuilding Panna-baner

Vi er meget fleksible og tilbyder skræddersyede løsninger som passer til dine behov. Hvis du allerede ved præcis hvad vi kan hjælpe med, så kan du booke os med det samme. Ellers få inspiration her på siden eller giv os et kald og så finder vi den perfekte løsning.

Shows

Shows

Med verdens bedste streetcrew giver vi et uforglemmeligt show hvor vi garanterer en masse smil og en WOW-effekt som vil gøre indtryk selv hvis man ikke er særligt interesseret i fodbold.
Læs mere (kommer snart)

Workshop

Workshop

Vi elsker at dele ud af vores passion for bolden og har mange års erfaring med undervisning i alle former for gadefodbold. Om der er brug for at lære simpel boldkontrol for små-børn eller avancerede teknikker og tricks har vi de bedste øvelser til dine behov.
Læs mere (kommer snart)

Brand Samarbejde

Brand Samarbejde

Gennem et samarbejde med Pannahouse vil dit brand blive forbundet med autentisk urban kultur. Vores crew har en stor diversitet og vi kan derfor tilbyde alle slags profiler.
Læs mere (kommer snart)

Street turnering

Street Turnering

Vi garanterer den mest autentiske gadefodbold oplevelse når vi kommer til din by og holder turnering. Med over 10 års erfaring sikre vi høj kvalitet i vores turneringer indenfor panna, gadefodbold, freestylefodbold og teqball.
Læs mere (kommer snart)

Teambuilding

Teambuilding

Skal dig og dit hold rystes sammen på bedste urban vis? Få en sjov teambuilding dag med Pannahouse enten hos jer eller hos os DK’s fedeste gadefodbold baner. Vi tilbyder en unik dag som kan skræddersyes med 4vs4 kampe, pannashow, teqball kampe mm.
Læs mere (kommer snart)

Pannabaner

Pannabaner

Når du køber pannabaner hos Pannahouse støtter du pannakulturen. Vi sælger de bedste pannabaner på markedet og tilbyder som de eneste i Danmark den officielle verdensmesterskabs pannabane. Med vores pannabaner har man mulighed for tilkøb i form af aktivering og andre materialer som pannabolde.
Læs mere (kommer snart)
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.