fbpx

Her kan du læse om alt fra vores daglige frivillige arbejde med socialt fokus, til vores store internationale pannaturneringer og gøre dig klogere på hvad vi har skabt igennem tiden.

Street Under Buen

Street Under Buen

Pannahouse hører til i "Street under Buen" som har formålet om at samle folk fra forskellige aldersgrupper og områder gennem gadeidræt. Det er drømmen, at området under Bispeengbuen skal agere klubhus for de eksisterende fællesskaber for gadeidræt, som primært består af unge i aldersgruppen fra 12 til 30 år fra Hovedstadens bydele. Men formålet er ligeledes at synliggøre disse communities for offentligheden og dermed aktivere endnu flere af de lokale unge og bygge sociale og kulturelle broer mellem Nørrebro, Nordvest og Frederiksberg.
Læs mere

Pannahouse Invitationals

Pannahouse Invitationals

Pannahouse Invitationals er verdens største og mest prestigefyldte pannaturnering. Verdensstjerner fra hele kloden samles i Danmark for at battle om æren til at kalde sig for verdens bedste. Med Pannahouse Invitationals ønsker vi at være banebrydere og kulturbærere; det er vigtigt for os at inspirere den næste generation af gadefodboldspillere både sportsligt og menneskeligt
Læs mere

Panna K.O

Panna K.O

Panna K.O. er vores internationale platform for panna og gadefodbold - skabt og styret af gadefodboldspillere verden rundt! Sammen med vores internationale partnere har vi købt det originale brand for Panna sporten og forsøger at skabe en verdensomspændende liga, som hvert år skal kåre den officielle verdensmester i Panna. Med Panna K.O har vi en international mission om at dele kulturen med alle verdens hjørner og sikre at unge mennesker skabe forbindelser med hinanden i et globalt perspektiv. Vi glæder os til at dele mere nyt om dette projekt!
Mere info kommer snart

Pannahouse Ladies

Pannahouse Ladies

Pannahouse Ladies er en platform, hvor vi forsøger at få flere piger til at spille panna og deltage i vores fællesskaber. Det er skabt af en girls-only styregruppe. Vi arbejder både med fysiske og digitale initiativer til at highlighte pige-kulturen indenfor sporten: for panna er en unik sport, her er det fysiske element taget væk således at piger og drenge kan spille lige på vilkår.
Læs mere

Youth House Leaders

Youth House Leaders

Youth House Leaders er vores ungestyregruppe i Copenhagen Panna House, som bidrager til at skabe et større fundament for foreningens udvikling igennem unge engagement, ejerskab og oplæring.  Gruppen består af unge ledere, som har været del af vores fællesskab de sidste par år og nu bliver klædt på til at give videre til næste generation.
Læs mere

En For Holdet

En For Holdet

En For Holdet er hele Danmarks gadefodboldserie. Du kan fange den på DR ULTRA, hvor vores profiler spiller de tre venner Jasseminho, Dollar og Victor som elsker at spille streetfodbold. Det er en fortælling om deres liv på og uden for banen og foregår blandt andet i Street Under Buen. 

Vi har været med til at konceptudvikle på projektet fra start af for at sikre autencitet og seriens success. Med over 87.000 visninger i den første uge og en fortsat stor succes er serien en af de mest sete ungdomsserier i DR universet nogensinde. 

Læs mere

Tiponi Street

Tiponi Street

Tiponi Street er en socialøkonomisk virksomhed, der er sat i verden for at fastholde og udvikle eksisterende successfulde gadeidrætsindsatser for udsatte børn og unge. Vi samarbejder med Street Society og Tiponi ApS for at koble udsatte unge til sunde fællesskaber, uddannelse og job og at sikre at færre unge færdes i bandemiljøet eller søge samhørighed i de kriminelle miljøer. 
Læs mere

Tidligere Projekter

EURO2020 Football Village

EURO 2020 FOOTBALL VILLAGE

Med en fast pannabane i EM fan zonen på Ofeilias Plads, sørgede vi for aktivitet og glade dage i Football Villages "street life" område. Vores bedste spillere besøgte zonen flere gange under EM og udfordrede alle og enhver som turde stille op! Selv Hans Kongelige Højhed Kronprinsen var en tur forbi ringen for at nyde spillet! Vi er stolte af at kunne bidrage til Football Village, som siden er blevet anerkendt som en kæmpe success i UEFA regi.
Læs mere

Dronningen af Panna

Dronningen Af Panna

Dronningen af Panna er en DR Ultra mini-dokumentar, hvor man følger vores egen 16-årige Anusha i livets turbulens der hjemme, i skolen og på boldbanen! Kom helt tæt på og følg blandt med i det store kvindelig boom indenfor panna, som vi oplevede i 2020. Du kan se vores Pannahouse Ladies styregruppe i aktion og hvordan de selv får verdens første kvindelige internationale panna turnering nogensinde op og stå (og i en Covid-19 tid)!
Læs mere

Street Power Football

Street power football

Pannahouse er selvfølgelig med i verdens første panna videospil: Street Power Football. Faktisk kan du bruge Kristoffer Liicht i både panna, street, freestyle og trickshot moden og se både ham og den Københanvske bane (midt i nyhavn) reppe vores logo!
Læs mere

Pannadama

Pannadama

Hvert år støtter vi op omkring Gadeidrættens Dag, som en årlig dag der sætter fokus på gadeidrætten for at få flere børn og unge aktive på gadeplan. Vores mest interessante edition var i 2019, da vi gik sammen med Krom Kendama om at skabe “Pannadama”, en dag hvor vi sammensmeltede to vidt forskellige typer undergrundsfællesskaber til ét! Her fik vi besøg af verdensmesteren i Kendama fra USA, Bonzatron, samt den engelsk Panna mester Jack Downer.
Læs mere

Wonderland Panna Cup

Wonderland Panna Cup

I 2018 afholdte vi en panna turnering i den legendariske Wonderland Skatebowl på Christiania og lavede en t-shirt collab med skatebrandet ALIS. Vi forsøger altid at være innovative og tænke vores kultur i nye kontekster og partnerskaber, hvilket dette projekt var et perfekt eksempel heraf!
Læs mere

Soufiane Bencup

Soufiane Bencup

I 2019 besluttede vi at hylde en af gadefodboldens største ikoner og vores gode kammerat: Soufiane Bencok, anerkendt som den bedste nogensinde i vores kultur, fordi han kan ALT med en bold! Derfor inviterede vi vores venner fra FC Sunshine, Sat Af Pigeons, København Futsal, Christiania Sports Club samt Street Society til en turnering med et nyt koncept: En futsal skills challenge, hvor man også fik point for at lave gale moves! Resultat: Styrket netværk og content som gik UBER viralt med over 10 millioner visninger.
Læs mere

Football For Unity

Football For Unity

Vi er stolte af at nogen af vores unge fra Youth House Leaders har været en del af FC Nordsjællands Football for Unity projekt, som blandt andet går ud på at klæde unge i alderen 16-25 år på til at være "local community champions". Vores unge har været med fra start og fik diplom på deres deltagelse efter at have afholdt en kæmpe festdag i Football Village på Ofelias Plads.
Læs mere

American Panna Championship

American Panna Championship

Pannahouse var med i 2019, da det første Amerikanske mesterskab i Panna nogensinde blev afholdt. Casen er et godt eksempel på, hvordan vi deler ud af vores viden og hjælper communities verden rundt med at skabe oplevelser, netværk og fællesskaber som vil vare længe. Vi har lavet lignende projekter i Japan, Brasilien, Frankrig, Polen og andre spændende lande!
Læs mere
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.