fbpx
Play Video

Pannadama

Til gadeidrættens dag 2019 inviterede vi til Panna x Kendama på Litauens Plads, hvor vi skabte den fedeste street jam med små lege, workshops og mini-turneringer i gadefodbold og Kendama spil – og selvfølgelig til rytmerne af god musik!

Gadeidrættens Dag er en årlig tilbagevendende event, der sætter fokus på gadeidrætten i Danmark. Målet er at få flere børn og unge aktive på asfalten og måske endda skabe nye initiativer. Det støtter vi naturligvis altid op omkring! Over hele landet inviterer ildsjæle og idrætsfællesskaber til forskellige events, hvor vi i denne omgang gik sammen med Krom Kendama for at skabe en dag hvor vi sammensmeltede vores to vidt forskellige typer communities til én!

Både panna og kendama har et aspekt af freestyle i sig – altså, frihed til at udtrykke sig selv igennem sit “valg af våben” (fodbold vs kendama). Danmark er førende land inde for begge sportsgrene, så vi tænkte det var en oplagt dag at skabe en fælles aktivitet på.
 
Vi lavede workshops, konkurrencer, inviterede den amerikanske verdensmester i Kendama (Bonzatron) og den engelske Panna mester (Jack Downer) og sørgede for at netværke på tværs af vores communities.

Sammen med Krom Kendama skabte vi også en limited “Panna Kendama”, som vi uddelte til alle de seje unge der turde prøve sig af med noget nyt på dagen.

Det var en stor success, som vi har gentaget i større og mindre formater siden hen!

Samarbejdspartnere

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.