fbpx
Play Video

Football For Unity

Vi fik en invitation af FC Nordsjælland til at deltage i deres “Football For Unity” projekt med nogle af vores unge. Projektet sigter efter at gøre en forskel i lokalsamfundet ved at styrke den sociale inklusion og øge den aktive deltagelse i sport blandt unge mennesker. 

Målgruppen er unge mænd og kvinder i alderen 16-25 fra forskellige foreninger og med potentiale for at blive fremtidens lokale ledere og trænere. Disse bliver kaldt “Community Champions”. Hensigten er at uddanne disse champions med færdigheder som fodboldtrænere og samtidig udvikle deres forståelse for, hvordan fodbold kan bruges som et redskab til at opbygge mangfoldighed og inklusion. Dette blev gjort i 3 faser:

Første fase mødtes deltagerne, diskuterede case-emner og udvekslerede erfaringer. De modtag inspirations fremlæggere fra nuværende ledere i FC Nordsjælland regi. Anden fase var øvelse og træning i forhold til afvikling af fodboldtræninger og events, som blev forløst i tredje fase, hvor de unge skulle afholde en fodboldfestival på Ofelias Plads under EURO2020. Desuden mødtes ledere fra de deltagende organisationer også seperat for at skabe bedre netværk og kapacitet på tværs af hinanden.

Det var en ære for os at tage del i dette fede projekt, som passer perfekt ind i vores måde at arbejde med rollemodeller blandt vores unge deltagere. Vi har fået feedback fra vores unge at det har været en lærerig process, som de glæder sig til at bruge fremadrettet i vores egen foreningsregi.

Samarbejdspartnere

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.