Pannakkademi ÅBNER snart!

NU KAN MAN SNART GÅ TIL PANNA PÅ HOLD!
Vi har oplevet af vores gratis og frie form for panna træning ikke altid er nok for alle spillere. Derfor er vi gået i gang med at udvikle på et koncept, hvor man får intensiv træning på små hold af vores dygtigste instruktører. Hvis du er interesseret i at holde dig opdateret på dette kan du skrive dig op her:

Pannakkademi

NU KAN MAN GÅ TIL PANNA! 

Hvis du syntes panna er vildt fedt og gerne vil lære hurtigt fra de bedste spillere i Pannahouse har du nu muligheden for at tilmelde dig vores panna-undervisning. Vores pannakademi kommer til at foregå i små hold således at der opstår et internt fælleskab hvor man kan lære sammen, men også få intensiv undervisning hver eneste uge.

I denne undervisning vil man selvfølgelig lære nye tricks til hver time, men der vil også være undervisning i andre aspekter af panna og streetfodbold. Vi vil også lave øvelser i hvordan man tager bolden fra sin modstander, lære om det mentale spil i panna og lære om historien. 

Vi har det altid sjovt når vi spiller panna og det har vi selvfølgelig også på dette hold hvor flere forskellige af de bedste panna spillere i verden vil deltage til undervisningen, heriblandt også 1-for-holdet stjernerne. 

Vi laver opstart i 2022, hvilken dag er ikke fastlagt endnu, men hvis dette lyder som noget for dig så kontakt os her for mere info:

e-mail: jacob@pannahouse.dk

Tlf: +45 28 59 16 67

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.