fbpx
Play Video

EURO 2020 Football Village

“Jeg skal passe på med at kalde det for den bedste fan zone I turnerings historie, men jeg må sige at jeg kan ikke huske at jeg har set noget lignende før”

Sådan sagde UEFAs øverste daglige leder Theodore Theodoridis om Footaball Village på Ofelias Plads, som vi med stolthed kan sige at vi har haft en finger med i spillet i!

Football Village på Ofelias plads var, for at repræsentere Danmark, delt op i 3 hovedzoner kaldet park life, beach life og selvfølgelig STREET LIFE! Og ingen ægte street life I hjertet af København uden Pannahouse! Vores egen pannabane var fast inventar i midten af pladsen, hvor Pannahouse var inviteret ind for at lave mini-shows til alle fodboldfansene! Vi estimerer at vi har lagt bolden mellem benene på fans over 1000 gange i løbet af måneden – et par stykker af dem endda overværet af Hans Kongelige Højhed Kronprinsen!

Lars Vallentin, direktør for Wonderful Copenhagen, forklarede at fanzonen skulle handle om at involvere så mange som muligt uanset alder, køn og baggrund. Fodbold er for alle – og det er noget vi I Pannahouse kan stå indefor. Derfor er vi meget stolte af at have haft muligheden for at kunne aktivere hele Danmarks fanzone under VM med vores passion.

Samarbejdspartnere

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.