fbpx
Play Video

American Panna Championship

Siden vi første gang afholdte den internationale turnering Pannahouse Invitationals har vi årligt fået besøg af de bedste amerikanske gadefodboldspillere i København. I 2019 besluttede deres community at det var på tide at skabe deres eget lokale mesterskab.

De henvendte sig til os og vi var behjælpelige med alt fra planlægning, budgettering, sponsoraftaler og afvikling som foregik i Los Angeles.

I dagene op til afholdte vi gadefodbold workshops i samarbejde med en lokal fodboldklub som endte med at finansiere turneringen.

I Pannahouse ser vi os selv som frontrunners for vores kultur, så det er vigtigt for os at hjælpe og opretholde communities også andre steder end i Købehavn. 

Vores venner i Californien har efter turneringen opbyggede en masse erfaring som de siden hen har brugt: de har f.eks. fået stor held med opbygning af deres eget fællesskab og har inden for det seneste år fået bygget deres egen gadefodbold arena i lokalområdet inspireret af Street Under Buen. 

Casen er et godt eksempel på, hvordan vi deler ud af vores viden og hjælper communities verden rundt med at skabe oplevelser, netværk og fællesskaber som vil vare længe. Vi har lavet lignende projekter i Japan, Brasilien, Frankrig, Polen og andre spændende lande. Disse projekter hjælper os med at vedligeholde det globale community, som vi på sigt sigter efter at samle under det fælles brand Panna Knock Out.

Samarbejdspartnere

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.