fbpx
Play Video
Play Video

En For Holdet

I DR ULTRA serien En For Holdet møder vi street spillerne Jasseminho, Dollar og Victor. Jasseminho og hans to shababs danner trekløveren i en historie, hvor fodbold er mere end bare “os mod dem”, men også handler om loyalitet, ambitioner og egoisme.

I sæson 1 lever de selverklærede boldekvilibrister fodboldens fede street-life med sharwarma og drengestreger, men kommer gevaldigt på udebane, da de lander i en rivalisering med elitefodboldspilleren Mikkel og hans Brønshøj BK-slæng. En For Holdet er en multiplatforms fortælling, der gennem dens mange forgreninger ud på sociale medier omkredser hele den unge generation.

Pannahouse har været med til at konceptudvikle på projekt fra starten af. Vi har bidraget med alt fra koncepter, til skuespillere, lokationer, statister, fodboldinstruktion, tricksnavne mm. for at sikre seriens autencitet i forhold til den kultur vi ånder og lever for hver eneste dag. Sammen med produktionselskabet DocEye og DR ULTRAs input er det blevet til En For Holdet, som er gået fra at skulle være en fodbold niche-serie henvendt hovedsagligt til at ramme så bredt at det er blevet erklæret for en af de mest successfulde ungdomsserier i nyere tid.

Derudover har Pannahouse også været med på konceptudvikling i forhold til seriens markedsføring, som hovedsagligt har bestået af en DR ULTRA YouTube serie kaldet “Fodboldhaderne”.  Her møder man Niki Topgaard, Morten Münster, Spørg Casper Jasmin Lind og Johannes Matzen som alle har det tilfældes at de er nogle af Danmarks største YouTubes og desuden ikke er så god til det der med bold! Så igennem 5 episoder lærer de fra gadedrengene forskellige ting der er vigtigt for at kunne gøre sig gældende, som derefter blev testet af i en LIVE fodboldkamp på DR Ultras platforme. YouTube serien var den mest successfulde serie på DR Ultra i 2021.

Vi har også været del af musikvideoen til seriens tema sang fra Skinz

Overordnet har hele En For Holdet universet været medvirkerende til at vores kultur er blevet introduceret for mange nye mennesker i hele Danmark.

Se En For Holdet her
Se Fodboldhaderne her

Samarbejdspartnere

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.