fbpx
Play Video

Soufiane Bencup

I 2019 besluttede vi at hylde en af gadefodboldens største ikoner og vores gode kammerat: Soufiane Bencok. Bencok er anerkendt, som “greatest of all time”, da han er en af de få atleter i verden der har vundet flere verdensmesterskaber og opnået elite niveau indenfor panna, freestyle, futsal og breakdance. Hans stil er unik og elsket verden over og han er kæmpe inspiration for børn og unge på de sociale medier.

I løbet af 2018 tog Pannahouse del i forskellige workshops i samarbejde med DGI, DIF og GAME, hvor der blev udlovet 5000dkk til et projekt der kunne pitches på stedet og på under 2 minutter.  Pannahouse pitchede Soufaine Bencup: en nyt futsal turneringskoncept, hvor man ikke kun får mål for at score, men også for at lave de vildeste tricks på banen! For os handlede det om at vise, hvad vores netværk kunne med få midler og på lidt tid!

Vi inviterede 5 andre seje Københavnske “fodbold” hold med unikke profiler: Sat Af Pigeons, Fc Sunshine, Christiania Sports Club, Street Society & København Futsal. Hver organisation bidrog med deres vibe og gav noget til eventet: fx stod FC Sunshine for DJ, Street Society for halleje i Energicentret Voldparken og Sat Af, København Futsal og Christiania Sports Club med diverse præmier – både til spillere og tilskuere! Pannahouse havde også sørget for en helt særlig præmie: en fodbold signeret af fodbold- og streetlegenden Edgar Davids!

Vi havde et all-star dommer panel i form af 3v3 verdensmesteren Jacob Corneliusen, fodboldlegenden Patrik Mtlig og den iranske freestyle mester Ahmadreza, som dømte skills pointene.

Dagen var en kæmpe success hvor vi opnåede: et styrket netværk,  at inspirere en masse børn og unge og ikke mindst en masse videocontent der gik fuldstændig viralt. Vi estimerer at vores content er kommet ud til over 10 millioner mennesker verden over – til ære for vores ven og vores elsket kultur!

Samarbejdspartnere

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.