fbpx
Play Video

Youth House Leaders

Youth House Leaders er vores ungestyregruppe i Copenhagen Panna House, som bidrager til at skabe et større fundament for foreningens udvikling igennem unge engagement, ejerskab og oplæring.  Projektet blev kickstartet i 2021 med støtte fra DIF & DGIs foreningspulje med det følgende grundlæggende formål:

At styrke en udvalgt gruppe af unges færdigheder indenfor foreningsarbejde med gadeidræt gennem workshops og learn-by-doing metoder til gavn for foreningen, dets fællesskab og lokalområdet.

Kernen i projektet er etableringen og faciliteringen af en ungestyregruppe, som tilegner sig viden indenfor områder som: event planlægning, sociale medier, facilitering af workshops mm. Idéen for projektet er opstået på baggrund af de unges egne udtalte ønsker om mere ansvar.

Projektet er stærkt fordi det i dets natur har to målgrupper i sigte: først og fremmest en udvalgt gruppe af unge, som i forvejen fungerer som rollemodeller for andre unge i foreningen (og sågar uden for foreningen) men i mere uformelle rammer naturligt opstået af panna sportens miljø og så børn og unge i berøring med vores forening i forskellige hensigter gennem træninger, events, skolesamarbejder og sociale medier. Ved at styrke kompetencer blandt rollemodellerne og bygge bro til de andre unge, bliver Youth House Leaaderne en direkte forlænget arm til det lokaleungdomsmiljø og underbygger forståelsen af den enkeltes betydning for et fællesskab. Ved at give de unge værktøjer til at agere mentorer og projektledere sigter vi efter at de selv vil reflektere mere over deres egentlige roller som udøvere, ledere og igangsættere hvilket vil komme til gavn for resten af foreningen på sigt. 

I 2021 har Youth House Leaderne haft en kæmpe andel i de mange succeser og oplevelser der er blevet skabt i foreningen.

Samarbejdspartnere

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.