fbpx
Play Video

Dronningen Af Panna

Før Panna og gadefodbold fik sit store DR Ultra gennembrud med ‘En For Holdet’, var der allerede interesse for vores fællesskaber grundet medieopmærksomhed af Street Under Buen og særligt efter at vi vandt Danskernes Idrætspris 2020 i Hovedstaden. Det resulterede i at vi fik besøg af nogle tilrettelæggere, som snakkede med vores daglige brugere for at se om der var nogle interessante historier at fortælle til ungdommen i Danmark.

Ud af det blev “Dronningen af Panna” skabt: en mini-dokumentar hvor man følger vores egen 16-årige Anusha Samia i livets turbulens der hjemme, i skolen og på boldbanen! Holdet bag blev betaget af Anushas charme og energi og fandt hurtigt ud af, at der var en historie i hendes kombination af flittighed, oprørskhed og kreativitet. Anusha vil gerne tage kampen op mod “drengene” og vise at “pigerne” kan spille mindst lige så godt. Anusha vil selv tage valget om hun skal bære tørklæde og er træt af at der bliver stillet spørgsmåltegn til det på den traditionelle græsfodboldbane. Anusha vil gerne arrangere verdens første internationale kvindelige panna turnering.

Alt dette – og mere til – får man indblik i i Dronningen Af Panna. Du kommer på photoshoot med Anusha og Nadia Nadim, du kommer helt hjem i stuen til samtaler mellem Anusha og hendes far og du ser hvordan Covid-19 kan blive en kæmpe frustration når man forsøger at afvikle en international panna turnering!

Vi er helt sindssygt stolte af Anusha og de andre piger fra Pannahouse Ladies i vores fællesskab.

Du kan se serien på DR Ultra her!

Samarbejdspartnere

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.